Cum comand ?

1. Cum plasez o comanda?

Puteti plasa comanda pe site sau telefonic

1. Vizualizati produsul pe care doriti sa il achizitionati, consultati ghidul de marimi pentru a alege marimea potrivita, apasati pe butonul “adauga in cos” si selectati marimea. Puteti adauga oricate produse doriti in comanda. Dupa ce v-ati hotarati asupra tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, finalizati comanda. In pagina de finalizare a comenzii va recomandam sa creati un cont pentru a beneficia de programul de fidelizare, selectati modalitatea de plata dorita, completati datele de livrare si apasati pe butonul “plaseaza comanda comanda”

2. Puteti suna la tel. 0767.70.09.00 pentru a adauga o comanda telefonica

2. Cum aflu care este marimea mea potrivita la BRISE?

Pentru a va stabili dimensiunile, folositi un cm de croitorie pentru a va masura, ulterior verificati ghidul de masuri al produsului dorit, selectand marimea potrivita.

3. Produsul care ma intereseaza nu este pe stoc, il mai pot gasi?

Fie ca este vorba de un produs la comanda sau de o anumita marime, da click pe produsul/marimea respective, introduceti adresa de email, numele si numarul de telefon, apoi apasa butonul “trimite”. Un consultant te va contacta pentru detalii.

4. Cum aflu daca comanda mea a fost inregistrata cu succes?

In momentul in care vom incepe procesarea comenzii dvs., veti primi un e-mail automat de confirmare privind detaliile acesteia.

5. Cum se interpreteaza simbolurile de intretinere ale materialelor?

Pictograme cu instructiuni de curatare si intretinere articole de imbracaminte:

Cum Comand ?

6. Returnare

Puteți schimba sau returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina de Termeni și Condiții de Returnare.

Completați acest formular cu adresa de e-mail si numărul de telefon folosite la comandarea produselor pe care doriţi să le schimbați/returnaţi și selectați numărul comenzii:

7. Livrare

BRISE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.Livrarea se face prin curier rapid.

Ghid Marimi Brise